Fotos

Contact

[ Diamond ]

DİENSTEN

Conservatieve tandheelkundige behandeling

Conservatieve tandheelkundige behandeling richt zich op het behoud en herstel van de natuurlijke tanden. Dit omvat behandelingen zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen, en het behandelen van cariës en tandheelkundige trauma’s.

Read More

Parodontologie

Parodontologie, ook wel parodontologie genoemd, is een tandheelkundig specialisme dat zich richt op de preventie, diagnose en behandeling van aandoeningen van het tandvlees en het ondersteunende bot rondom de tanden. Hier zijn de belangrijkste stappen en behandelingen die deel uitmaken van parodontologie:

Read More

Prosthodontische behandeling

Prosthodontische behandeling richt zich op het herstel en de vervanging van tanden om de functie en esthetiek van het gebit te verbeteren. Dit omvat het gebruik van kunsttanden, bruggen, kronen, implantaten en gebitsprothesen. Hier zijn de belangrijkste stappen en behandelingen binnen de prosthodontie:

Read More

Draadloze orthodontie

Draadloze orthodontie, vaak aangeduid als clear aligners of doorzichtige beugels, is een moderne methode om tanden recht te zetten zonder de traditionele metalen draden en brackets. De meest bekende merken zijn Invisalign, ClearCorrect en andere soortgelijke systemen. Hier is een overzicht van het proces en hoe je draadloze orthodontie toepast:

Read More

Tanden bleken

Het bleken van tanden is een cosmetische tandheelkundige procedure die tot doel heeft de kleur van de tanden witter te maken. Hier zijn de stappen en methoden die gebruikt worden bij het bleken van tanden:

Read More

Endodontie

Endodontie is een tak van de tandheelkunde die zich bezighoudt met de diagnose, preventie en behandeling van aandoeningen van het tandheelkundige pulp en de omliggende weefsels van de tanden, ook bekend als de zenuw van de tand.

Read More

Spoedbehandelingsdiensten

Spoedbehandelingsdiensten in de tandheelkunde zijn essentieel voor het behandelen van acute tandheelkundige problemen die onmiddellijke aandacht vereisen. Dit kan variëren van hevige pijn en infecties tot trauma aan de tanden en mond. Hier zijn de stappen en richtlijnen voor het bieden van spoedbehandelingsdiensten:

Read More

Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde richt zich op het verbeteren van het uiterlijk van de tanden, het tandvlees en de glimlach. Deze tak van tandheelkunde omvat verschillende procedures die tot doel

Read More

Mondelinge diagnose en radiologie

Mondelinge diagnose en radiologie zijn cruciale onderdelen van de tandheelkunde voor het identificeren en behandelen van mondziekten en afwijkingen. Hier is hoe je deze processen uitvoert:

Read More

Orthodontie

Orthodontie richt zich op het corrigeren van tand- en kaakafwijkingen om een juiste uitlijning van de tanden en een gezonde beet te bereiken. Hier zijn de stappen en procedures die betrokken zijn bij orthodontische behandelingen:

Read More

tandartsassistent

[ 2 ]
[ Diamant Tandheelkunde ]

Tevreden Klant

"Ik raad het zeker aan. Als iemand die bang is voor mijn tandarts, kwam ik hier erg bezorgd. Maar zijn hand is echt zo licht. Ik kan het met een gerust hart aanbevelen."
Şükran D.
"Ik zeg absoluut een externe kunstenaar. In korte tijd het mooiste beeld krijgen is een geweldig gevoel voor iemand die al jaren last heeft van externe problemen. Ik heb een zirkoniumcoating en brug laten maken, het is een prachtig en natuurlijk beeld."
Kristina Lee
"Ik ben erg blij dat ik het mag dragen met zijn zeer waardevolle, oprechte, sympathieke en zorgzame team, en ik waardeer het implantaatwerk dat het heeft gedaan en raad het iedereen aan."
Gulcan C.